Tel: 010 551 61 60 Hemma Så Fungerar Det Om Oss Kontakta Oss FÅ EN OFFERT
Så fungerar det

Därför Är Nyckelskåp Viktiga För En Arbetsplats Säkerhet

Alla arbetsplatser behöver ett nyckelförvaringssystem. Detta är särskilt viktigt för fastighetsförvaltning, lager och hushållsarbete där säkerhetsnivån måste höjas för att skydda anställda, och även utrustning från att bli stulen eller skadad av inkräktare.

Hur man kommer igång
Svara på frågor
Berätta vad du är ute efter när det kommer till nyckelhanteringssystem.
Matcha
Vi matchar din begäran med våra nyckelhanteringspartners.
Få erbjudanden
Du får de bästa erbjudandena utan kostnad
nycklar
Oroa dig aldrig för borttappade nycklar

Varför Du Behöver Ett Nyckelhanterings System

Har du någonsin tappat bort dina nycklar när du behövt dem som mest? Har du behövt leta igenom en massa oorganiserade platser där de skulle kunna ligga och haft det svårt att hålla reda på dem?

Ett av de vanligaste problemen för alla branscher är hur de hanterar säkerheten. Med tanke på att du har flera traditionella och digitala lås vid din entré och andra befintliga dörrar i ditt hus eller företag, hur skulle du veta att ditt nuvarande nyckelhanteringssystem är tillräckligt säkert och pålitligt?

Det finns ett behov av säker nyckelförvaring som hjälper dig att organisera ditt nyckelhanteringssystem och använda nycklarna i rätt ögonblick, vilket ger hjälper dig att spara tid istället för att gå igenom var du kan ha lagt nycklarna varje gång.

Dessutom finns det ett behov av dataskydd mot obehöriga personer som vill använda, komma åt eller bryta mot ditt företags lagrade information.

När det gäller att skydda dig själv från dessa situationer är det bästa sättet att skaffa ett nyckelhanteringssystem som passar dina behov och preferenser.

Utan ett fungerande nyckelhanteringssystem kan du riskera mer än bara din säkerhet. Du kan riskera böter eller stämningar om någon av dina anställda missbrukar de uppgifter som klienter eller kunder har anförtrott dem.

Inte nog med att detta kommer att skada ditt företags rykte, det kan också kosta dig tusentals kronor i skadestånd och rättegångskostnader.
nyckelhantering för fastighetsförvaltare
Så här fungerar det

Så Här Fungerar Smarta Nyckelskåp och Så Här Kan De Hjälpa Ditt Företag

Nyckelhantering avser hanteringen av vilka platser och vilka tillgångar som kan nås i en organisation. Nyckelinnehavarna är vanligtvis betrodda anställda, så de måste följa en fastställd policy som anger när nycklar används eller vart de får gå.

Ett företag kan implementera antingen ett manuellt system som använder pappersspårningsloggar och håltavlor, eller så kan det använda något slags smart nyckelhanteringssystem som de vi erbjuder här på Nyckelhanteringssystem.

Samla in och hantera alla dina nycklar på ett enda ställe och kontrollera vem som har tillgång till vilken nyckel. Du kan förhindra att vissa personer ges tillgång till vissa nycklar och endast släppa dem till sådana som är godkända. Smarta nyckelskåp kan spåra nycklar ifall du behöver veta vem som har tillgång till specifika platser eller rum.

Det är särskilt viktigt för stora företag med många anställda och kontor att ha ett elektroniskt nyckelskåp. Men små företag kan också vara behjälpta av det.

Några av de branscher som kan dra nytta av att använda smarta nyckelskåp är hotellägare, byggföretag, bilhandlare, fastighetsförvaltare och företagstjänstleverantörer.
Allt om nyckelhanteringssystem

Vanliga Frågor

Har du ett företag som behöver förvara, hantera och distribuera nycklar? Vårt team är redo att svara på dina frågor. Kontakta oss idag, så ger vi dig all den information du behöver.

Kan ni hjälpa mig att hantera hundratals nycklar?

Var är det bäst att förvara ett nyckelskåp?

Kan jag installera nyckelskåpen utanför kontoret?

Kan jag bevaka nycklarna på distans?

Är smarta nyckelskåp värda pengarna?

Rekommendationer

Läs vad andra säger om våra partners

Jag älskar mitt nyckelhanteringsystem. Jag rekommenderar verkligen deras digitala nyckelhanteringssystem för det gör allting så mycket lättare att hantera, inte bara för mig utan även för min kompanjon.
Anna Karlsson
Företagsägare från Norrmalm i Stockholm
Nyckelhanteringssystem.se kunde erbjuda oss precis det nyckelskåp vi letade efter, och de kan hjälpa en var man än befinner sig i Sverige.
Mikael Bergman
Butiksägare från Stuvsta i Huddinge
Nyckelhanteringssystem.se har med sina nyckelskåp förbättrat våra vardagsliv.
Viktor Arvidsson
Företagsägare från Gottfridsberg i Linköping
Upplev säkerhetslösningar av god kvalitet när vi hjälper dig komma i kontakt med leverantörer av smart nyckelhantering i Sverige.